Party Committee är ett av ESN Linköpings utskott, som ansvarar för festrelaterade event. Som del av Party Committee får man arrangera sittningar, kravall och andra fester. Man får även uppleva festeristlivet på LiU! Vi i PC 17/18 söker nu nya Party Babies att lära upp inför nästa verksamhetsår!

Dessa poster ska tillträdas:

PCC - PCC är huvudansvarig för Party Committee. Som PCC får du hålla i möten, se till att alla i gruppen håller sina deadlines och hjälpa PC-medlemmarna vid behov. Man är även en del av ESNs styrelse, och får ta del av styrelsearbetet.

Vice - Vice PCC är spindeln i nätet, och för protokoll samt är ansvarig för alla bokningar och övrigt administrativt arbete. Vice PCC är också den som tar PCCs plats vid frånvaro.

Treasurer - Som kassör ansvarar man främst för att sköta kommitténs ekonomi. Posten innebär bland annat att sammanställa budgetar inför PCs events, samt redovisa våra resultat.

HR - Human Resources ansvarar för att arrangera samarbeten och utbyten med andra festerier. HR anordnar även interna fester, skriver jobbscheman och är personalansvarig. HRs största uppgift är rekryteringen för nästa års Party Committee.

Graphic Design - Graphic Design ansvarar för att skapa allt kreativt PR-material som PC behöver inför både Intervallen och under hela verksamhetsåret. Det rör sig bl.a. om affischer, flyers och facebook headers.

Decor - PCs Decor planerar dekor och bygg för Intervallen och andra evenemang och ser till att PC följer reglerna för brandrisk. Decor samarbetar med Food & Purchase vid inköp av dekoren, och tar hand om alla ordrar.

Sound, Light & Gyckel  - Sound, Light & Gyckel sköter allt ljud och ljus inför Intervallen. Man är även ansvarig för gyckelskrivning och gyckelträningar.

Bar and Beverages - Som Bar & Beverages är du ansvarig för all alkohol och övrig dryck. I det ingår att bestämma drinkar till Intervallen, göra inköp av dryck och vara högsta chef för alla barer under Intervallen.

Food and Purchase - Som Food & Purchase står du som huvudansvarig för maten, vilket inkluderar budgetering, inköp, tillagning och servering. Food & Purchase samordnar även inköpen som görs inom Party Committee. Detta betyder inte att man själv ska göra alla beställningar och inköp, utan snarare att försöka planera, samt effektivisera inköpen.  

PR - Public Relations är huvudansvarig för Intervallens PR-vecka och all annan marknadsföring för PCs evenemang. PR har också hand om alla PCs sociala medier.

ER - Som External Relations har du all kontakt med externa aktörer som kan bidra till Intervallen eller andra event. Du söker företag och organisationer som kan sponsra PC.

Om man blir invald till PC så tillträder man posten den 1 juni. Tills dess är det upplärningsperiod.

Sista ansökningsdagen är den 29 januari, så se till att söka nu!

Länken till ansökningsformuläret hittar ni här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZZ_T5J-e4Uhmvx1VKFHfFdyqHpwoU...