Anton S "President"

Som ordförande är man mycket av spindeln i nätet. Mycket av tiden går åt att koordinera styrelsens arbete och att utveckla organisationen. Hålla i möten och vara ESN Linköpings ansikte utåt är andra viktiga delar av ordföranderollen.
ESN betydde väldigt mycket för mig under mitt utlandsår och det har varit extremt roligt att kunna ge tillbaka det i år till utbytesstudenterna i Linköping. ESN är också den största studentorganisationen i Europa vilket gör att det finns många möjligheter att åka på resor och utbildningar runt om i Europa.
Som ordförande gör man aktiviteter både internt och externt. Det har varit aktiviteter som att anordna workshops för styrelsen och arrangera event som jumping dinner, pimp your overalls och älgsafarin.

ESN Linköping wants you! Sök styrelsen senast den 5:e april!