Debbie "Public Relations"

Som PR ansvarig har du uppgiften att ta hand om alla sociala medier som ESN Linköping använder, t.ex. Facebook-sida och grupp, Twitter, Instagram, Youtube, etc. Du kommer även att jobba med hemsidan och med uppdateringar.
Som PR-ansvarig har du en stor roll att kunna promota ESN Linköping så studenter får en inblick i våra underbara insatser för utbyttesstudenter och evenemang.
Du har även ett roll i att alla event ska ha en snygg marknadsföring och dessa regler ska följas. Du kommer att jobba mycket under Welcome Period där du arbetar tillsammans med external relations och skapar en "survival guide” för utbytesstudenterna så att de kan få den information som behövs. Om du är van vid att arbeta med Photoshop så har du nytta av det när du designar nya loggor och andra viktiga saker. Det är ett jobb som man går in i till 100% och du kommer känna att du verkligen är den del av ESN.
Det ESN Linköping representerar för mig är integrering, jämlikhet och internationell vänskap. Jag är själv invandrare och jag vet hur det är att vara ny i ett land utan att känna någon. ESN Linköping hjälper studenter att känna sig välkomna till det nya landet och integrera dem till den nya kulturen.
Några representativa aktiviteter är International buffé, alla olika sorters mässor, Welcome Orientation, ordna fester som ESN 25 års jubileum, PR till Intervallen osv. Smiley grin
ESN Linköping wants you! Sök styrelsen senast 5:e April!