ESN Linköping söker revisor! Vill du engagera dig i studentlivet samtidigt som du får en värdefull erfarenhet att sätta på ditt CV? Nu söker vi i ESN Linköping en person med intresse av redovisning till att granska vår förenings räkenskaper. ESN Linköping är en ideell organisation där studenter hjälper studenter. Vårt mål är att göra de internationella studenternas tid i Sverige till den bästa möjliga. Vi arbetar med att integrera utbytesstudenterna med de svenska studenterna och det svenska samhället genom resor och andra aktiviteter. Vid frågor angående uppdraget maila: treasurer@esnlinkoping.org För att ansöka, maila en beskrivning av dig själv samt en kort motivering varför du skulle passa till: treasurer@esnlinkoping.org Uppdraget avser räkenskapsåret 2015 och sträcker sig till och med vårterminen 2016. Sista ansökningsdag är 5 april.